תפריט
מטבח ערבי מקומי מהאדמה לצלחת
פתיחה
ראשונות
-
סלט פתוש 46
ירקות שדה בחיתוך גס עם קרוטונים מלחם הבית בשמן זית, זעתר וסומאק
-
סלט ירוק 54
חסה, בצל אדום, שרי, ג'רג'יר, בקצ'וי, זעתר וג'בנה בווינגרט ענבים ושמן זית
-
גלילות זעתר ויוגורט עזים 44
יוגורט עזים מתובל בשום וסומק, ליד גליליות זעתר וגבינה
-
קראס מנגולד 38
מאפה שמרים מסורתי ממולא במנגולד, סומק, שום ובצל
-
קובה סינייה 48
שכבות של בורגול וטלה קצוץ צלויות בטאבון עם טחינה וקרם לימון
-
מלפוף 64
כרוב ממולא באורז בסמטי, טלה טחון, ועשבי תיבול ומונח על לבנה
-
סמבוסק חלקי פנים 46
כיסים פריכים ממולאים בחלקי פנים וריבת בצל, ליד סלט עגבניות גס
-
אבו מחפוז 60
מוסקה של חצילים ממולאים בתבשיל דלורית וגזר יושב על טחינה ומזולף ברכז רימונים
-
סיגר בשר 58
פריך וממולא בתערובת בשר ראש על טחינה וסחוג
-
קובה ים 65
פריכה, ממולאת בביבי שרימפס, ראשי קלמארי, וצלפים ומונחת על סלט עדשים שחורות
-
סמבוסק נענע 40
ג'יבנה, נענע, זעתר בר, סומסום שחור
-
גליליות זעתר 44
זעתרן יוגורט עזים מתובל בשום וסומאק, ליד גליליות זעתר וגבינה
עיקריות
-
ממולאים סיאמי 56
פלפלים ממולאים בבורגול, בצל ועשבי תיבול על חוטב עגבניות
-
כפיף יאגא 75
דליית מים, לוביה, חצילים, קישואים, ובצל ברוטב עגבניות סוף עונה, ליד אורז לבן
-
שיש ברק 83
כיסונים ממולאים בטלה טחון ופטרוזיליה קצוצה ומבושלים ביוגורט חם מלבן קישק
-
סינייה קציצות טלה 89
קציצות טלה על תפו"א ובצל בטאבון ברוטב טחינה ואנטיפסטי צלויה עם חמוצי הבית
-
מסח'אן 85
חצי עופיון בציר בצל וסומאק צלוי בטאבון על לחם מפרוד
-
פוכארה 124
תבשיל נתחי בקר בירקות שורש ושדה, אפויים בכלי חרס עטוף בבצק על לבנים חמות לצד אורז מתובל
-
דלאע 134
נתח אסאדו עם העצם בצלייה ארוכה, בציר בקר וירקות שורש, על אורז בקינמון
-
מנסף 147
טלה על העצם בבישול ארוך ברוטב יוגורט "קישק", על אורז בסאמנה, ופיצוחים
-
מטפייה 76
תבשיל מסורתי של כרובית ברוטב מאבן יוגורט על אורז לבן ופיצוחים
-
טיבון טלה 147
300 גרם מבושל לילה שלם בטאבון, עם ירקות שורש, מונח על אורז בקינמון