תפריט
מטבח ערבי מקומי מהאדמה לצלחת
פתיחה
ראשונות
-
סלט פתוש 46
ירקות השדה בחיתוך גס, קוביות לחם דגנים קלוי בלימון, זעתר ושמן זית
-
סלט ירוק עם ג‘בנה ודבלים 49
חסה ועלים מהגינה, שרי, בצל ומלפפונים עם דבלים וגבינה בלאדית בתחמיץ חרדל בר, דבש ושמן זית
-
גלילות זעתר ויוגורט עזים 44
יוגורט עזים מתובל בשום וסומק, ליד גליליות זעתר וגבינה
-
קובה סינייה 43
שכבות של בורגול וטלה טחון עם צנוברים ועשבי גינה, מתחת לטחינה וקרם לימון
-
ירקות גינה ממולאים 64
ירקות עונתיים ממולאים באורז בסמתי, טלה טחון ועשבי גינה. מבושלים ברכז רימונים ומונחים על לבנה מקומית
-
קובה ים 58
קובה בורגול ממולאת בפורל, בורי, ומוסר ים קצוצים. ומונחת על עדשים וחיטה ירוקה, שבבי ג’בנה, לימון כבוש ופיסטוקים
-
סמבוסק חלקי פנים 54
כיסים של בצק ממולאים בחלקי פנים, ריבת בצל ופלפל ירוק ליד סלט גס וטחינה
-
קראס 38
מאפה מנגולד שום ובצל אפוי בתנור לבנים ליד טחינה נענע
עיקריות
-
מסח‘אן 85
חצי עופיון על לחם “מפרוד” בציר עוף בטאבון עם רצועות בצל וסומאק
-
שיש ברק 81
כיסונים ממלאים בטלה טחון ופטרוזיליה קצוצה מבושלים ביוגורט חם מלבן קישק
-
פוכארה 119
תבשיל נתחי בקר בירקות שורש ושדה, אפויים בכלי חרס עטוף בבצק על לבנים חמות לצד תבשיל פריקי “חיטה ירוקה מעושנת”
-
סינייה קציצות טלה 87
קציצות טלה על ירקות צלויים בטאבון ברוטב עגבניות עם טחינה וחמוצי הבית
-
זרוע טלה 129
זרוע טלה בבישול איטי ליד ירקות שורש ותבשיל חיטה ירוקה מעושנת
-
קבב דגים 84
קציצות מוסר ים בתבשיל חומוס, עגבניות וירק עונתי
-
כפיף יא אגא 55
תבשיל ירקות עונתיים וירקות שורש צלויים , טחינה גולמית מקומית. לצד פריקי